Beste draadloze staafmixer

Beste draadloze staafmixer

Draadloze Staafmixer

Eigenlijk onmisbaar voor elke keukenprins of keukenprinses, de draadloze staafmixer! Niet alleen omdat ze dus draadloos zijn en dus een stuk veiliger zijn de versies met kabel. Een heel leuk bijkomend voordeel van de draadloze staafmixer is dat deze geleverd wordt met alle nodige accessoires. Je mag het ook opzetstukken noemen, maar accessoires klinkt leuker bij keuken prins(esjes).

Top 3 Beste draadloze Staafmizer

Nu je ongeveer alles weet over de draadloze staafmixers, hebben we nog even een handige top 3 voor je gemaakt! Gebruik je nieuw opgedane kennis en kies vandaag nog jouw ideale keukenhulpje, de draadloze staafmixer! Let op, deze Top 3 is in willekeurige volgorde!

BRAUN MULTIQUICK 3

De Braun MultiQuick 3 heeft een mooie en moderne uitstraling en beschikt over 750 watt vermogen. Deze draadloze staafmixer wordt compleet geleverd, dat wil zeggen dat je bij aankoop niet alleen de staafmixer krijgt, maar ook een klopper, een garde en een hakmolen. De maatbeker die bij deze set zit telt 600 ml en de staafmixer beschikt over wel 11!! snelheden. Heb je nog meer kracht nodig? Dan maak je gemakkelijk gebruik van de turbo knop. Ben je een fanatiek sausmaker? Dan is dit DE staafmixer voor jou!

CUISINART 3 IN 1 HANDBLENDER

Hakken, pureren, snijden of blenden, met de Cuisinart 3 in 1 is dit een makkie! Voorzien van 5 snelheden ben je altijd verzekerd van de goede uiteindelijke textuur van bijvoorbeeld jouw soepen en sauzen. De Cuisinart 3 in 1 wordt geleverd met 3 opzetstukken waarmee je kunt hakken, blenden en pureren. Wat ook fijn is, is dat dit model maar liefst 20 minuten keihard kan werken voordat je deze weer op dient te laden. Deze draadloze staafmixer is voorzien van indicatielampjes, waardoor je gemakkelijk en snel kunt zien hoelang je nog kunt hakken en prakken voordat deze moet worden opgeladen. Een geweldige keukenhulp met een supermooi uiterlijk!

Dynamic DynaMix

Ben je op zoek naar uitstekende prestaties? Dan moet je deze absoluut overwegen. We zegge niet gelijk aanschaffen, want het is best wel een investering, maar dan heb je ook wat!

Het laadstation, wat meegeleverd wordt, zorgt ervoor dat de staafmixer binnen 45 min klaar is voor gebruik. Deze staafmixer heeft 1 stand, maar die is wel ook gelijk sterk genoeg om ijs of noten mee te hakken.

Deze draadloze staafmixer is gemaakt van kunststof en voorzien van een afneembare, roestvrij stalen voet. Het ergonomische design zorgt ervoor dat de staafmixer fijn in de hand ligt.

Voor ieders gemak; De staafmixer bevat onderdelen die in de vaatwasser mogen worden gereinigd.

Het begin! Wat is het?

De naam zegt het natuurlijk zelf al, het is een staafmixer die je draadloos kunt gebruiken. Dus je hoeft geen stopcontact in de buurt te hebben om deze te gebruiken.
Dit is niet alleen superhandig natuurlijk, maar het is ook een stuk veiliger. Denk bijvoorbeeld aan snoeren die je in de weg zitten tijden het gebruik van de staafmixer.

In principe kun je met een draadloze staafmixer hetzelfde als de uitvoering die wel een kabel heeft, alleen wordt het zonder de kabel natuurlijk net iets makkelijker.

Wil je een nieuwe draadloze staafmixer kopen? Wij gaan je hieronder alles vertellen over draadloze staafmixers. We laten je een aantal minpunten en pluspunten zien en we maken een handige top 5 zodat je keuze nog makkelijk wordt.

Wat kun je met (draadloze) staafmixers?

Een draadloze staafmixer vervangt, of kan dit in ieder geval, een hoop andere keukenapparatuur en dat betekent; meer ruimte! Dat is natuurlijk altijd fijn.
Staafmixers zijn bij uitstek HET ideale apparaat als je een baby hebt, maak lekker je eigen babyvoeding en verzorg heerlijke smoothies voor je kleine. Wel zo gezond en bovendien bespaar je geld.

De opties zijn eindeloos, maar wel een beetje afhankelijk van de accessoires die je erbij hebt. Je kunt een draadloze staafmixer gewoon los kopen, in de meeste gevallen krijg je er dan (enkel) een maatbeker bij. Wil je gelijk van start en wil je alles eruit halen wat erin zit? Dan ga je voor een complete set. Deze wordt namelijk geleverd met alle accessoires die je nodig hebt, hierbij kun je denken aan de volgende handige opzetstukken;

  • Garde
  • Pureestaaf
  • Hakmolen of keukenmachine

Je kunt er ook voor kiezen om achteraf nog losse opzetstukken voor jouw draadloze staafmixer te kopen. Mocht 1 van je onderdelen van de staafmixer het begeven? Ook deze kun je altijd los kopen, zelfs het motortje kun je los kopen en dat verlengt de levensduur van een draadloze staafmixer aanzienlijk.

Nu je weet welke accessoires er beschikbaar zijn, leggen we je natuurlijk ook nog even uit hoe je deze verschillende opzetstukken gebruikt en waar ze voor zijn.

Ga je voor een traditionele draadloze staafmixer, dus zonder extra accessoires? Dan heb je alsnog een heel leuk en handig keukenapparaat! Denk bijvoorbeeld eens aan het maken van een heerlijke pan zelfgemaakte soep. In plaats van de hele (hete) pan over te gieten, pak je gewoon jouw staafmixer en pureer je precies zoveel je wil. Met een staafmixer heb je de bereiding heel precies in de hand.
Pureren is natuurlijk de belangrijkste functie van een draadloze staafmixer en is prima geschikt voor dagelijks gebruik, voor al jouw pureerwensen.

Breid je liever het gebruik wat uit? Dat is supermakkelijk! Je kunt kiezen voor de aankoop van een complete set, dan heb je gelijk alles wat je nodig hebt. Heb je al een draadloze staafmixer en wil je deze uitbreiden? Voor (bijna) alle staafmixers zijn de accessoires of opzetstukken ook gewoon los te koop. Handig toch?!

Een van de opzetstukken die je erbij kunt kopen is bijvoorbeeld de garde, wie kent hem niet! Onze grootmoeders en moeders misschien ook nog wel, hadden behoorlijke armspieren! Dit gebeurde vroeger natuurlijk gewoon handmatig. Daarna kwam er de reguliere handmixers, de ‘kitchenaids’ en de staafmixers. De garde breng je makkelijk aan op jouw (nieuwe) draadloze staafmixer en kunt er in principe alles mee, wat je met een handmixer ook kunt. Hierbij kun je denken aan onder andere blenden, mixen en opkloppen.

Een andere superhandige extra functie van de draadloze staafmixer is de hakmolen. Je kunt je ouder keukenmachine weggooien want de draadloze staafmixer staat klaar om alle functies over te nemen! Besteed jij veel tijd in de keuken? Dan is de kans groot dat je veel tijd besteed aan voorbereidingen zoals het snijden en hakken van bijvoorbeeld groentes. De draadloze staafmixer met hakmolen kan dit allemaal uit handen nemen.

Wel of geen Hakmolen kiezen?

Net als bij de andere accessoires en opzetstukken bij een staafmixer, ligt de keuze bij jezelf en waar jij behoefte aan hebt. Ben je veel tijd kwijt aan het snijden van groente bijvoorbeeld? Dan is een draadloze staafmixer met hakmolen wel aan te raden.
De staafmixer bespaart je enorm veel tijd en het is natuurlijk gewoon een stuk makkelijker dan alles met de hand te snijden. Bovendien valt alles was gesneden of gehakt is gewoon handig onderin het bakje van de hakmolen. De hakmolen kan bijvoorbeeld de keukenmachine vervangen, waardoor je weer een plekje vrij kunt maken in je keuken of kast.

Voor en nadelen van een draadloze staafmixer

Je kunt voor verschillende apparaten kiezen om jouw kookavonturen een stukje makkelijker te maken. De staafmixer brengt dan ook een heel groot voordeel met zich mee. Vooral als jouw keuken volstaat met allerlei aparte apparatuur. De staafmixer is supercompact en neemt dus amper plek in beslag en vaak kan het grote apparaten zoals de keukenmachine vervangen.

Nog een voordeel van de draadloze staafmixer, is natuurlijk het feit dat deze draadloos is. Je neemt hem gemakkelijk mee als je een weekje weg gaat bijvoorbeeld. Daarnaast kun je deze natuurlijk ook gewoon op elke gewenste plek gebruiken zonder dat er stroom is de buurt moet zijn.

Nadelen, of nou ja 1 nadeel wat je zelf misschien ook al had bedacht. Draadloos betekent dat de staafmixer dus tijdens het gebruik, niet wordt voorzien van stroom. Het opladen van de staafmixer is supermakkelijk, maar ja, als ie leeg is en jij staat net je pan soep te maken. Dan kun je wel even balen natuurlijk.

Belangrijke punten om op te letten tijdens je draadloze staafmixer zoektocht

Als je een nieuwe draadloze staafmixer wilt kopen dan is het wel zo handig dat je van tevoren weet waar je in ieder geval op moet letten. Uiteraard naast jouw eigen persoonlijke wensen, voorkeuren en benodigdheden wat betreft de staafmixer.

Als eerste moet je voor jezelf beslissen of je een volledige set wilt aanschaffen of dat je eerst genoeg hebt aan een staafmixer. Dit kun je bijvoorbeeld doen door te bedenken waar je de staafmixer het meeste voor wil gebruiken. Heb je alleen pureerbehoeften? Dan volstaat een staafmixer prima, mocht je ook willen hakken en snijden, dan kun je misschien beter kiezen voor een staafmixer set. Hiermee krijg je de nodige opzetstukken meegeleverd.

Als 2e raden we je aan om te kijken naar het materiaal waar de draadloze staafmixer van gemaakt is. Veruit de meeste staafmixers zijn tegenwoordig, net als de mesjes, gemaakt van RVS. Dit voorkomt onder andere het kromtrekken van de mesjes, het heeft een mooie, luxe uitstraling en is krasbestendig. Nog een voordeel, je kunt deze gewoon in de vaatwasser doen! De kunststof uitvoeringen van de staafmixer zijn ook prima overigens, maar deze zijn meer geschikt als je de staafmixer niet dagelijks gebruikt.

Een ander punt waar je op moet letten is het vermogen van de draadloze staafmixer. Het vermogen, aangegeven in Watts, laten je in 1 oogopslag zien hoe stoer de staafmixer is. De 600 Watt versie is bijvoorbeeld vooral geschikt voor licht gebruik zoals soep of saus maken. Heb je een krachtpatsertje nodig die net even wat meer kan en net even iets beter presteert? Dan kun je kiezen voor een draadloze staafmixer met 1000 watt vermogen.

Waar je verder nog op moet of kunt letten zijn de standen en of de snelheden. Alle staafmixers hebben verschillende standen en of snelheidsinstellingen. Ook hier geldt weer dat je voor jezelf moet kijken wat je fijn vindt.
Hoe snel jouw staafmixer moet draaien kun je gemakkelijk zelf instellen, ook tijdens het gebruik. Dit kan zijn via een knopje, maar het kan ook zijn dat je de staafmixer iets harder aan moet duwen voor snellere werking, of natuurlijk iets zachter voor een minder snellere werking. Ook zijn er staafmixers die een pulse functie hebben, dit betekent dat de snelheid wordt afgewisseld.