Beste broodrooster met tosti functie

Beste broodrooster met tosti functie

Een broodrooster met tosti functie

Vind jij het ook zo lekker om zo nu en dan een tosti te eten? Geen zin in dubbele apparaten in je keuken maar je weet niet welke broodrooster met tostifunctie je moet kiezen? Wij helpen jou erbij om de juiste keuze te maken.

Het grote voordeel wanneer je kiest voor een broodrooster met een tostiklem is dat je het voor meerdere dingen kunt gebruiken. Je kunt er niet alleen je brood in roosteren maar ook je tosti’s in klaar maken. Je hebt dan geen apart grill apparaat meer nodig en werkt op deze manier meteen ruimtebesparend.

Wij hebben onze best gedaan om een top 5 lijst op te stellen voor jou. Hierin vertellen wij jou welke broodrooster met tostifunctie het beste is. Je moet rekening houden met een aantal dingen. Welke? Dat vertellen wij jou hieronder.

Onze top 5 broodroosters met tostifunctie

In het overzicht wat wij hieronder laten zien lees je welke broodrooster met tostifunctie er als beste uit de test is gekomen. Bij onze keuze hebben we gebruik gemaakt van de consumentenbeoordelingen en het apparaat beoordeelt op kwaliteit prijsverhouding. Loopt het water al bij jou in de mond?

De Princess broodrooster met 2 sleuven

Dit compacte apparaat van Princess is zeker geschikt om tosti’s mee te maken. Het heeft tostiklemmen die bijgeleverd worden wat ervoor zorgt dat jij je tosti makkelijk in het rooster kunt laten zakken. Gewoon brood roosteren kan hier natuurlijk ook gewoon in gedaan worden. Het apparaat heeft zes verschillende standen om uit te kiezen. Er zit ook een ontdooifunctie en een verwarmingsfunctie op. Deze broodrooster is niet duur en de reviews zijn prima. Heb je een kleiner budget dan is dit een prima keuze.

De Severing broodrooster AT 2516

Wil je een simpel maar effectief apparaat dan kies je voor deze broodrooster van Severin. Er zijn 2 gleuven waarin je je brood kunt roosteren. Bij het apparaat worden ook 2 tostiklemmen geleverd. Een heel fijn idee is dat de buitenkant van het apparaat niet heet wordt. Er zit een timer op en volgens de reviews maakt hij heerlijke tosti’s. Je kunt ook instellen hoe bruin jij je tosti wilt hebben.

De Kenwood TTM610 broodrooster

Wanneer je vraag aan ons welke onze favoriet is dan zullen we zeker de Kenwood TTM610 noemen. Dit broodrooster met tostifunctie is de Ferrari onder de broodrooster. Hij beschikt over diverse functies. Je legt er dan misschien wat meer geld voor neer, maar je krijgt er dan ook echt wel wat voor terug. Buiten het maken van tosti’s om met de bijbehorende klemmen kan je ook panini’s, bagels en croissantjes opwarmen.  Het uiterlijk en de kwaliteit van deze broodrooster is top.

Er zit een functie op waardoor je tussendoor kunt kijken of dat jouw brood niet te bruin aan het worden is. Wij noemen dit de “spiek” functie. Ook heeft het een kruimel la wat heel handig is met schoonmaken. Er zit een instelbaar roosterniveau in zodat je bruiner of lichter brood kunt hebben. Eenzijdig roosteren kan je met dit apparaat ook.

De Smeg luxe design broodrooster

Dit broodrooster en tostiapparaat in 1 van Smeg is een hele luxe uitvoering. Wil jij niet elke 2 jaar een ander tostiapparaat moeten kopen dan kan je zeker je oog op dit apparaat laten vallen. Bij dit apparaat is er goed nagedacht over het design en het uiterlijk ervan. Hij ziet er een beetje retro uit maar dat is juist ook zijn schoonheid. Het aanbod in functies dat is niet mis van deze Smeg luxe design. Er passen 4 sneetjes brood in of 2 grote stukken toast.

Hij kent zes bruinig standen van heel licht tot heel bruin. De breedte in de gleuven is goed genoeg voor wat dikkere plakken brood. Je kunt met dit apparaat ook eenzijdig bruinen en er zit een kruimel la onder zodat het makkelijk schoon te maken is. De tostiklemmen moet je er wel los bij bestellen.

Het Princess broodrooster met 4 sleuven

Wanneer je graag een broodrooster wil met meer mogelijkheden en waarmee je meer tosti’s in 1 keer kunt maken dan moet je voor dit geweldige apparaat kiezen. Dit apparaat heeft 4 gleuven. Voor je hele gezin tosti’s maken doe je dus in een handomdraai. Je kunt het ook voor 2 tosti’s gebruiken. Hij warmt dan maar voor de helft op. Zo gaat er geen overtollige warmte verloren. Je kunt ook ontdooien en verwarmen tegelijkertijd. Op dit geweldige apparaat zitten zes standen waaruit je kunt kiezen. Voor iedereen de perfecte tosti dus! De vier tostiklemmen die worden er netjes bijgeleverd.

Waar let je op bij het kopen van de beste broodrooster met tostiklem?

Natuurlijk is het handig om te controleren of het broodrooster wat je wilt gaan kopen ook tostiklemmen heeft of dat je die er apart bij kunt bestellen. Heb je er een gevonden die dit heeft, dan kan je gaan vergelijken in kwaliteit.

  • De tosti’s moeten langzaam gegaard worden. Wanneer dit kan dan zorg je ervoor dat de kaas voldoende de tijd krijgt om te smelten. Tijdens dit smeltproces moet natuurlijk niet jouw brood zwart gaan worden. Wanneer het te snel gaat dan is je brood zwart en je kaas niet lekker.
  • Kijk hoeveel tosti’s je in 1 keer kunt klaarmaken. Wanneer je voor een groot gezin bezig bent en je kunt elke keer maar 1 tosti bereiden dan ben je wel even bezig. Een standaard apparaat heeft meestal ruimte voor 2 tosti’s. Je hebt ook apparaten waarin je er 4 kwijt kunt.
  • Een kruimel la onder je apparaat is ook erg handig. De kruimels die vallen in een laatje en dat laatje kan je tussendoor leeg maken. Handig is ook een timer functie en een ontdooi functie. Er zijn ook apparaten die meerdere dingen tegelijk kunnen. Bijvoorbeeld tosti klaar maken en boterhammen ontdooien tegelijk. Voorbeeld hiervan is de 4 persoons Princess.
  • Breedte van de gleuven aanpasbaar. Dit is ook erg makkelijk. Op deze manier past jouw tosti of jouw focaccia er altijd tussen met behulp van de tostiklem.