30 juli 2014

Papardelle met knoflook en truffeltapenade

In de Foodelicious box zat een heerlijk potje truffeltapenade. Ik zag meteen een heerlijk gerecht voor me, in combinatie met de papardelle uit hetzelfde pakket. Toen L. op een woensdagavond uit eten ging met collega’s, besloot ik dat dit de perfecte avond was om mezelf te verwennen met dit gerecht.

Deze pasta staat binnen een kwartier op tafel en is echt een cadeautje aan jezelf. Dus voor al die mensen die nooit koken als ze alleen eten, maak dit eens. Het is amper meer werk dan het maken van een gebakken ei en je kan in alle stilte van een groot bord pasta genieten. 



Ingrediƫnten:
  • 100 gram papardelle
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel truffeltapenade
  • Handvol gehakte bladpeterselie
  • Versgeraspte Parmezaanse kaas naar smaak
Bereiding:
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Hak de knoflook fijn. Doe de olijfolie in een pan. Zet op laag vuur en bak hierin de knoflook 2 minuten of tot het net begint te kleuren. Haal de pan van het vuur. 
  • Giet de pasta af als deze gaar is en voeg toe aan de pan met de olie en knoflook. Roer hier de truffeltapenade en kaas doorheen. Serveer in een diep bord, bestrooid met de peterselie.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...