7 december 2013

Mislukt: appel-bananenpannenkoekjes

Er gaat zo’n recept rond op fitnessblogs en foodblogs voor pannenkoekjes op basis van niets meer dan ei en banaan. Leuk receptje. Gezond, makkelijk en snel. Maar ik zou mezelf niet zijn, als ik er niet net iets anders van wilde maken. Dus probeerde ik er appelringen in mee te bakken. De conclusie: dagaatnie. In ieder geval niet met zulke dikke ringen. Had ik kunnen weten.Nu ben ik niet voor één gat te vangen, dus ik ga het nog een keer proberen maar dan anders. Als dat lukt, laat ik het natuurlijk nog even weten door een leuk recept te plaatsen. Mocht je er niks meer over horen… Nou ja, 1+1=2.

2 opmerkingen:

  1. Hahaha. Nou om eerlijk te zijn vind ik het wel fijn... Van die mislukte food posts. Niet alles kan van de eerste keer perfect zijn toch? En zo voelen we ons tenminste niet alleen in onze mislukte pogingen. Want bij mij gaat er ook soms wel eens wat mis ;).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is precies de bedoeling van deze posts. Dus fijn om te horen dat het zijn doel vindt! :D

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...