30 november 2013

Blondie Kookt 2 jaar!

Vandaag is het alweer twee jaar geleden dat ik op Blondie Kookt mijn eerste recept plaatste. Wat begon als een project om me bezig te houden in een tijd van werkeloosheid, is uitgegroeid tot een site met een mooi aantal vaste bezoekers en de kans om naar fantastische restaurants te gaan, nieuwe producten uit te proberen en mezelf te ontwikkelen.

Maar dat had niet gekund zonder jou. Dus bedankt! Bedankt dat je mijn site bezoekt, dat je de tijd neemt om te reageren op mijn blogs en dat je me misschien zelfs hebt verteld wat je van een recept vond als je het hebt gemaakt.

Ik ben een gelukkig mens.
Foto van mrsiraphol/FreeDigitalPhotos.net

18 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag.
  Ik volg ongeveer 2 jaar diverse foodblogs.
  Deze geven veel ideeën op lekker eten.
  Lekker recepten lezen.
  Ga a.u.b. zo verder.
  Met vriendelijke groet,
  AJ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeeerd, wat een prestatie!
  Ik volg je nu al een hele poos, en dat met héél veel plezier.
  Ga vooral zo door :)
  Liefs Britt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je me al zo lang volgt, dankjewel!! :D

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! :)

  Ik kom regelmatig even langs, dus vooral doorgaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay, gefeliciteerd! Ik moet zeggen dat ik nog maar één recept van je heb nagemaakt, maar er staan er meerdere in mijn favorieten. Ik vind je recepten altijd erg leuk, denk alleen wel dat je blog nog beter zou zijn met iets grotere en betere foto's. Misschien een stap voor je derde jaar :) Veel plezier nog met bloggen, ik blijf je zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hele goede tips, dankjewel. Fotografie is niet mijn sterke punt maar ik doe elke dag mijn best om het te verbeteren. Heb je vraag om grote foto's in ieder geval in mijn hoofd gehouden en vanaf nu zijn de geplaatste foto's groter.

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd en nog vele plezierige blogjaren toegewenst!
  groeten, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van Harte Gefeliciteerd met je 2e verjaardag!!! Ik heb al heel veel recepten van jou op mn bord gehad en met veel genoegen verorberd ;-p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je blogverjaardag en nog vele jaren hoop ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is in ieder geval de bedoeling om nog lang door te bloggen.

   Verwijderen
 8. Hé, heb ik je blogverjaardag toch zomaar gemist! Alsnog van harte (het mag nog wel, toch?!)
  Je hebt een fijne verzameling recepten bij elkaar gekookt en gebakken in die twee jaar :)

  Keep on blogging!!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...