14 maart 2013

Winnaars paaspakket! Heb jij gewonnen?

De winnaars van het paaspakket zijn bekend!

Allereerst wil ik jullie bedanken voor het meedoen. Het was ontzettend leuk om jullie reacties te lezen en te horen wat jullie paasplannen zijn. Ik krijg zelf ook weer zin om eieren te schilderen.Er zijn uiteindelijk 21 reacties binnengekomen en ik heb via random.org de winnaars uitgekozen. De winnaars zijn commenters 14, 10 en 1, oftewel:


 • Little Joy
 • Anita H.
 • Linda
De winnaars kunnen een e-mail met hun adresgegevens naar mij sturen op info@blondiescupcakes.nl. Doe dit voor zaterdag, anders kies ik een nieuwe winnaar uit. Op die manier weet ik zeker dat de paaspakketten op tijd aankomen. 

4 opmerkingen:

 1. Heey wat leuk zeg. Ik heb je gemailt hoor. Lekker hoor. Daar gaan we met z'n allen van genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook gefeliciteerd aan de andere winnaars :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hhmmm. andere winnaars wel gereageerd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben allemaal gereageerd per mail :)

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...