25 februari 2013

Win! Een goedgevuld paaspakket t.w.v. 15 euro

Hoewel ik zelf het gevoel heb dat kerst nog maar net achter de rug is, zit Pasen er al weer aan te komen. Fijn, want dat betekent dat de lente er weer aan komt. Maar dat betekent ook dat de tijd voor paashapjes er weer aan komt. Paasstol, paaseitjes en meer van dat lekkers.

Extra leuk is dat ik drie pakketten met dit soort paaslekkers weg mag geven. Het enige dat jij hoeft te doen is hieronder een reactie achterlaten met hoe jij Pasen viert. Is het bij jou thuis groot feest met een flink paasontbijt, of zijn het juist een paar rustige dagen. Laat hieronder een reactie achter, en maak kans op dit prachtige en vooral lekkere pakket. Je hebt tot woensdag 13 maart 2013 om 23:59 om mee te doen. Omdat ik geen e-mailadressen kan zien van deelnemers, zal ik de namen van de winnaars in een aparte post publiceren. Als je gewonnen hebt, kan je mij dan een e-mail sturen met je adresgegevens.

Deze winactie is opgezet samen met Tezet.nl, een webwinkel met creatieve en unieke relatiegeschenken. Ben jij ondernemer en zou je je personeel bijvoorbeeld een leuk paascadeau willen geven, kijk dan eens hier. Ze hebben ook fantastische Sinterklaaspakketten en Kerstpakketten.

21 opmerkingen:

 1. Waarschijnlijk met hele (schoon) familie bij mijn schoonouders thuis ontbijten. Erg uitgebreid met heerlijke broodjes en beleg. En natuurlijk veel gekleurde eieren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie dit soort dagen als kans om lekker aan de slag te gaan in mijn keuken en weer eens iets te maken dat flink de tijd nodig heeft. Gewoon de hele dag een beetje in en uit de keuken.
  En dan is elk goed gezelschap welkom om ervan mee te genieten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vriend en ik hebben allebei een werkgever waar de werkzaamheden het hele jaar doorgaan, ook met pasen dus. Zoals iedere feestdag word pasen weer puzzelen om ondanks het werk overal ons gezicht even te laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vier eigenlijk nooit Pasen.. Ik koop wel altijd een lekker paasontbijtje en eitjes enzo die ik op tafel zet. Vroeger ging ik altijd met mijn moeder eitjes zoeken bij mijn opa en oma, die verstopten ze dan in hun tuin en mocht ik met een mandje zoeken hahaha. Daar ben ik nu wat te oud voor, maar man wat vond ik dat leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk :)
  Ik vier niet echt passen, maar het is wel een goede rede om een keertje
  extra uitgebreid te brunchen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wij gaan de avond ervoor naar mijn opa en oma in Zeeland, dan blijven we daar slapen en gaan we de dag erna brunchen met de hele familie van mijn moeders kant. Mijn neefjes gaan dan eieren zoeken en aan het eind van de middag gaan we naar huis en de dag erna 2e paasdag vieren en weer brunchen natuurlijk. Dus ik heb een super gezellige pasen elk jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn ouders hebben zeer lang paaseitjes verstopt in de tuin omdat mijn zus en ik dat zo fantastisch leuk vonden! Maar 2 jaar geleden begon de hond mee te zoeken en aangezien dat chocolade voor een hond niet zo gezond is zijn we er dan maar mee gestopt! Nu legt de paashaas de eieren direct op de tafel ;) Op mijn kot heb ik ook een mandje met paaseitjes voor mijn vrienden die langskomen want pasen gaat hier in de buurt vaak onopgemerkt voorbij

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Met Pasen vieren mijn moeder en ik( 1april, geen geintje) onze verjaardagen, gezellignmet familie en vrienden erbij. Wat zelfgemaakt lekkers op tafel en genieten met ons allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pasen vier ik nooit, dus het zal wel een weekendje als altijd worden; lekker ontbijtje met verse croissants, vers geperste jus d'orange en lekker beleg :) en verder gewoon lekker wat aan prutsen, alles op zijn gemakje :). En .. voor de honden zullen we wat lekkers verstoppen, gewoon omdat ze dat zo leuk vinden en fanatiek gaan zoeken...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Samen met familie gaan we (broer, zussen, aanhang, kinderen) doorgaans zeer uitgebreid brunchen bij mijn pa en zijn vriendin. Soms, als we veel geluk hebben, kan die brunch buiten plaatsvinden. Duimen voor dit jaar, want dat is wel heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lekker pasen vieren met mijn huisgenoten, dat zou ik graag willen doen dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben van plan om tweede paasdag mijn dochter en haar lief uit te nodigen voor een heerlijke late brunch met zalm en eitjes en zalm-eitjes en een glaasje bubbels en ovenheerlijke broodjes met lekkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ga eerste paasdag gezellig met de hele schoonfam. brunchen, heerlijke broodjes, quiche, eitjes en andere lekkere dingen. De tweede paasdag ga ik lekker smullen van mijn zelfgemaakte tapas :-) en tussendoor natuurlijk paaseitjes eten

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Met gekleurde eieren bij het ontbijt, is Pasen met het hele gezin een feest van vrolijkheid !!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik woon nog thuis, en helaas doen wij niks aan pasen. Ook is dit het eerste jaar dat ik niet hoef te werken met de paasdagen, dus ben ik van plan om een kleine hapjeslunch te maken. Ook koop ik zoals elk jaar een klein presentje omdat ik het leuk vind om iets speciaals aan iemand te geven.

  Iedereen alvast fijne paasdagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zolang het nog kan en de kinderen daravoor niet te oud worden, schilderen we met het hele gezin eieren. Super leuk om te doen en het staat reuze gezellig op tafel! Wat een leuke creaties allemaal! Nu maar hopen dat de kids het nog een paar jaar leuk blijven vinden ....

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lekker brunchen met de familie; daarvoor kom ik thuis. Ik sta met mijn moeder in de keuken een mini versie van een lopendbuffet te maken, terwijl de mannen trachten de tafel te dekken;) Gekleurde paaseitjes zijn er, helaas, niet meer bij, maar des al niet te min, altijd gezelligheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heb samen met mijn familie vele jarenPasen gevierd met een late lunch bij mijn oma.
  Toen zij zelf nog in staat was eea te organiseren kocht ze altijd een enorme hoeveelheid eieren , hoofdrol van de lunch waren de gekookte eieren. Zij rekende op ca 6 (!!) eieren per persoon ;-)

  Verder lekkere broodjes, een runderrollade en lekker beleg op tafel en ook matzes ontbraken niet.
  Na de afwas gingen we met een hele groep mensen naar een van de vele traditionele paasvuren in de omgeving .In onze tienerjaren hadden we met de buurtkinderen zelfs een eigen paasvuur in een weiland achter onze boerderij, met boven op een overal gevuld met hooi en vuurwerk dat speciaal hiervoor werd bewaard !

  Goede herinneringen ! Helaas is oma afgelopen zomer op 95 jarige leeftijd overleden en wonen we niet meer in een Achterhoeks dorp maar in een Limburgse stad, dus moeten we dit jaar nog eens gaan bedenken hoe we een invulling gaan geven aan de 1e Paasdag......

  In ieder geval met familie, een grote schaal gekookte eieren en ander lekkers

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Met pasen ben ik paashaas! Ik sta om zes uur 's ochtends op om honderden eieren in het bos te verstoppen voor de buurtkinderen. (kinderen, en volwassenen met een sterk ontwikkeld fantasieleven, nu stoppen met lezen..:) )
  Vervolgens word ik geschminkt en trek ik een paashaaspak aan. Er wordt een ontbijtje geserveerd voor de buurtkinderen en daarna gaan we naar het bos. Daar hups ik mijn beste hazenhupsje door het bos, terwijl de kinderen eieren zoeken. Na afloop krijgt ieder kind een chocoladehaas. 't is ieder jaar weer een feest om paashaas te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Als alleenstaande moeder met 2 kinderen is Pasen voor mij heel belangrijk. Zo veel als ik kan wil ik het dan de kinderen naar de zin maken. Ik koop als het kan iets lekkers, iets extra's en ook ben ik creatief bezig met de kinderen. Leuke dingen maken van eierdoppen etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het fijnste in het leven
  is om veel weg te geven…
  Als iedereen dat met Pasen nou eens zou proberen
  dat zou de economie ten goede keren.
  Geen gegraai en geen ontevreden mensen
  maar alleen maar mensen die elkaar het beste met Pasen wensen…
  Een utopie- maar…. een goed begin,
  Op deze manier hebben mijn kinderen en ik met Pasen heel veel zin!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...