31 januari 2013

Veranderingen op Blondie Kookt

Ooit ben ik mijn blog begonnen omdat ik zonder werk thuis zat. Ik werd gek van het niets doen, en wilde graag iets 'moeten'. Ik besloot Blondie Kookt te beginnen en elke dag om 15:00 een nieuw artikel online te zetten. Dat is me gelukt en daar ben ik erg trots op.

Inmiddels is er echter een hoop veranderd. Ik heb een baan die steeds drukker wordt, ben verhuisd en woon nu samen in een andere stad, en meer van dat soort dingen. Ik merk dat dat van invloed is op mijn blog. Dus stond ik voor de keuze: kwaliteit of kwantiteit. Ik kan elke dag een artikel online plaatsen waar minder tijd en aandacht in zit, of kiezen voor inhoudelijk betere artikelen, mooiere foto's en meer bijzondere gerechten. Mijn keuze is op dat laatste gevallen.

Concreet betekent dat dat het aantal artikelen terug zal lopen naar drie en soms vier artikelen in een week. Mijn bedoeling is om in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag een artikel online te zetten.

Ik hoop op jullie begrip en ik hoop ook dat jullie ondertussen wel comments achter blijven laten en verzoekjes voor recepten indienen. Daar word ik namelijk nog steeds erg blij van!

Bron foto: Salvatore Vuono via freedigitalphotos.net

12 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar! Ik ga nu ook voor 3 blogs per week en dan kan ik lekker vooruit werken, want soms maak je 2 gerechten kort na elkaar en dan weer even niets. Ik merk dat nu de druk van de ketel is en dat voelt goed. Hoop dat jij dat ook zo ervaart! Succes met alles!

  Groetjes, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De druk is weg inderdaad, dat voelt heel goed. Dankjewel!

   Verwijderen
 2. Ook voor mij herkenbaar:) Doen wat voor jezelf het prettigst is! Als het een 'moeten' wordt is het ook minder leuk. Ik probeer 2 baksels per week te plaatsen, ipv 3 of 4 vorig jaar, want ik kan niet de hele week taart en zoet eten en heb ook nog heel veel andere dingen wat ik aandacht wil geven. Ervaar het ook als beter...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm... De hele week taart en zoet eten zou ik dan geen bezwaar tegen hebben ;)

   Nee, grapje. Er zijn inderdaad ook andere dingen die aandacht vragen.

   Verwijderen
 3. Natuurlijk alle begrip. Het is voor mij al die tijd al onbegrijpelijk geweest hoe je het voor elkaar kreeg zo vaak te posten. Het moet wel leuk blijven hoor. Ik vind zelf 2 a 3 keer posten al best een klus.En inderdaad, als de druk te hoog wordt gaat de lol eraf. En die lol is het juist om begonnen. Ik blijf je met veel plezier volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ik had voorheen alle tijd van de wereld, zo simpel is het :P Maar fijn dat je me blijft volgen!

   Verwijderen
 4. ik kijk de laatste tijd ook rm op je blog!!
  Leuk en inspirerend mbt eten!! Blijf zeker kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sluit me bij m'n voorganger(s) aan. Ikzelf heb er ook niet elke dag tijd voor en het moet wel leuk blijven om te doen natuurlijk.
  Ik blijf je met plezier volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik reageer eigenlijk nooit op je posts, maar ben trouwe volger! En uiteraard heel begrijpelijk! Ik zal blijven komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superlief dat je dan nu toch reageert. En heel fijn dat je blijft lezen, dankjewel!

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...