18 januari 2013

Sushi etiquette

De sushirestaurants schieten momenteel als paddenstoelen uit de grond. Het leek me dan ook wel tijd voor deze infographic. Heb er zelf in ieder geval van geleerd want ik dip(te) altijd de rijst in de sojasaus. 

Bron: www.dailyinfographic.com

2 opmerkingen:

  1. Het probleem in Nederlandse sushi restaurants is, dat de sushi rijst niet echt van goede kwaliteit is. Je vis hoort te blijven kleven aan de rijst als je de sushi onderste boven houdt en dat is bij de meeste sushi restaurans in Nederland niet. Als je je rijst in de soja dipt, blijft je vis in ieder geval nog op je sushi.
    Ik vond ook nog een leuk filmpje met wat typisch Japanse sushi eet etiquetten hier: http://www.delekkerstesushi.nl/blogfeed/hoe-eet-je-sushi/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hmm, daar heb je inderdaad een goed punt.

      En inderdaad een erg leuk filmpje! Dank voor de tip.

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...