5 augustus 2012

Zomerse snelle spaghetti

Snelle spaghetti, snelle blog.

Deze spaghetti is lekker. En snel klaar. In de tijd die je nodig hebt om je pasta te koken, is ook de saus klaar. Je kan binnen een kwartier aan tafel zitten met een heerlijk verse maaltijd. Er is geen excuus meer voor een kant-en-klaarmaaltijd. En ik beloof je, dit is lekkerder, gezonder en verser. Enjoy.



Voor 2 personen
Ingrediƫnten:
  • 150 gram spaghetti
  • 125 ml zure room
  • 150 gram cherrytomaatjes, doormidden gesneden
  • 2 sjalotjes, in dunne ringen
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram zachte geitenkaas

Bereiding:
  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Fruit het sjalotje en de knoflook 2 minuutjes aan in de olijfolie. Voeg de cherrytomaatjes toe en bak deze een minuutje mee. Voeg de zure room toe en laat warm door. Breng op smaak met zout en peper.
  • Roer de gekookte pasta met aanhangend kookwater door de saus. Verkruimel de geitenkaas over de pasta. Serveer meteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...