6 augustus 2012

Zalm pocheren in de vaatwasser?

Blijkbaar kan het.


4 opmerkingen:

 1. Hahahaha, je zou dit voor de grap gewoon een keer moeten proberen :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er inderdaad toe geneigd. Maar dan met kip of zo, op de een of andere manier vind ik dat minder zonde als het zou mislukken dan wanneer ik zalm gebruik.

   Verwijderen
 2. Nou, hiervoor dien je waarschijnlijk Amerikaans te kunnen denken. Ik zie er de lol niet van in, zeker niet als er naast je vaatwasser een oven of magnetron staat. Denk je eens in dat je minieme hoeveelheden vaatwasmiddel binnen kunt krijgen door zo'n experiment ..... ;-((

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is vaatwasmiddel niet superschadelijk. Als een kind vaatwasmiddel eet moet het een paar happen yoghurt of slokken melk nemen, en dan komt het wel weer goed (afhankelijk van de hoeveelheid natuurlijk). Dus als je de boel superstrak verpakt in aluminiumfolie, denk ik dat de risico's miniem zijn.

   Ik durf te beweren dat hardlopen langs de snelweg ongezonder is.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...