25 mei 2012

Hulp nodig: ontbijttips

Lieve lezer,

Vandaag heb ik jouw hulp nodig. Ik zit namelijk in een dip. Een ontbijtdip. De yoghurt met muesli komt me mijn neus uit en van brood of crackers bij het ontbijt heb ik nooit gehouden. Dus wat nu? Fruit alleen vult me niet genoeg en ik heb ook geen zin om elke ochtend nog 20 minuten voor het gasfornuis te staan.

Nu ben ik er van overtuigd dat jij als lezer ontzettend goede idee├źn hebt en dat je vast wel een fijne ontbijttip voor me hebt. Daarom mijn oproep: heb je een geniaal ontbijtidee? Laat het me weten. Mijn ochtendhumeurige ochtendpersoonlijkheid en ik zullen je dankbaar zijn.

En natuurlijk komen mijn favoriete suggesties terug op mijn blog!

Bron foto: FreeDigitalPhotos.net

10 opmerkingen:

 1. Hah, ik zat aan een zelfde blogpost te denken :D. Ik weet het namelijk ook nooit en ik hou niet zo van brood. Alleen luxe brood wat ik in de buurt niet kan kopen.. niet handig voor zo door de week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wafels? Beslag kun je van te voren maken en er 3 dagen van bakken. Je kunt ze vullen met banaan, blauwe bessen, chocolade of waar je van houdt.
  Hartige taartjes? In muffinvorm kun je een plak bladerdeeg leggen, spinazie en tomaat erin en een ei erin breken. Je maakt er 12 tegelijk, vriest ze in en even snel opwarmen of koud eten.
  Havermout? Je kunt havermout ongekookt in melk en yoghurt in de koelkast zetten, de volgende dag is alle melk en yoghurt geabsorbeert. Je kunt er naar hartelust fruit/ noten etc op strooien. Lekker in de zomer. En niet koken!
  Ontbijt wraps? Je kunt ze vullen met fruit en Griekse yoghurt, maar ook met kaas en tomaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh! Ja! Wafels. Dat ik dat nou niet zelf bedacht heb. Sowieso hele goede tips, dankjewel! :D

   Verwijderen
 3. Hier is de favoriet: Kofiie + krantje + cantuccini ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cantuccini, lekker! Ben alleen bang dat dat me niet genoeg vulling geeft. Wel een goede toevoeging aan een zondags ontbijtje.

   Verwijderen
 4. Ik eet altijd yoghurt (meestal vanilleyoghurt) met vers fruit (peer, aardbeien, banaan, frambozen) en walnoten. Gaat eigenlijk nooit vervelen terwijl ik dat met alle andere dingen wel heb zoals havermout of brood.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal het eens met vers fruit proberen inderdaad, misschien is dat wel wat ik zoek. Thanks!

   Verwijderen
 5. Pannenkoeken? Een omelet?

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...