1 mei 2012

De knapste koks

Op Culy.nl stond een artikel over de knapste chefkoks. Ik vond het een leuk artikel, maar zei gelijk op Twitter dat ik wel James Martin miste in het lijstje. Margriet zei vervolgens dat ze Jeroen Meus vond ontbreken. PJ zei tenslotte nog dat ze Michel Roux jr. graag in het lijstje had gezien. Ik was het met beide dames eens. Daarom vandaag mijn lijstje van knapste chefkoks. For your viewing pleasure. Gewoon, omdat het kan.
 James Martin

 
 Jeroen Meus 

Michel Roux jr. 

Gino d’Acampo 

Jun Tanaka 

Paul Hollywood 
Bron foto's: 1, 2, 3, 4, 5, 6,

6 opmerkingen:

 1. Het is een cliché, maar Jamie Oliver vind ik toch ook nog altijd een beest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hè nee, Jamie word ik niet warm of koud van. Lijkt me trouwens ook helemaal geen aardige man.

   Verwijderen
 2. Yep ben het helemaal eens met James Martin en Gino d'acampo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eindelijk iemand die mijn voorkeur voor James deelt!

   Verwijderen
 3. Ja, leuke post! Inderdaad Jeroen Meus. Niet omdat ie bloedmooi is, hij is tenslotte meer 'the guy next door' maar ik vind zijn accent zo charmant en hij is lekker 'gewoon'. Ik val ook niet op Brad Pitt-achtige types.

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is niet mijn type maar vind dat guy next door wel heel leuk. En ach, als hij aan komt zetten met een ontbijtje op bed hoor je mij niet klagen! ;)

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...