8 maart 2012

Lasagnemislukkingen

Kijk, ik kan best leuk koken. Ik ben geen sterrenchef, maar ik weet wel redelijk mijn weg in de keuken te vinden. Toch laat ik op mijn blog eigenlijk alleen de succesrecepten zien. Maar ook ik ga wel eens de mist in en ik vond het niet meer dan eerlijk om ook dat met jullie te delen.

Dit moest dus lasagne met koolbladeren in plaats van lasagnevellen voorstellen.


6 opmerkingen:

  1. Treur niet, het gebeurt ons allemaal wel eens. Zo bakte ik laatst broodjes met bakpoeder i.p.v. met gist!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dat is waar. Het helpt om te weten dat ik niet alleen ben :).

      Verwijderen
  2. Wat Caroline zegt, iedereen heeft het wel eens.
    Ik heb wel eens een mislukte kwarktaart gepost, maar het liefst zet ik toch de succesnummers online.

    In case it makes you feel better hier mijn blunders:
    - Laatst had ik een cheesecake in een waterbad gemaakt. Zorgvuldig de springvorm 'dicht' gemaakt met aluminiumfolie, toch is er water door gespijpeld en had ik een natte bodem. Linea recta de vuilnisemmer in.
    - Of die blondies met walnoten die niet gaar waren. Ik ging snijden en toen stortte het in. Ook op naar de vuilnisemmer.
    - Ooit vergeten bakpoeder te doen in muffins. Resultaat: keiharde ongerezen muffins, veel te laag. Broer vond ze nog wel eetbaar (maar goed, die eet alles), ikke niet.

    En da's nog maar het topje van de ijsberg. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. It does make me feel better. Maar muffins zonder bakpoeder? Ik zou ze ook niet opeten. Wel lief van hem trouwens.

      Verwijderen
  3. Ik ga ook niet beginnen met een lijstje.
    Maar ik verdoezel ze altijd, dus zou aangeven dat ik een lekkere kool-ovenschotel heb gemaakt.
    En 'já hij hoort zo' zeggen ;)


    Ziet er ookk wel lekker uit hoor, welke kool heb je gebruikt? En was het ook lekker?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was alleen voor ons, dus heb het niet mooier gemaakt dan het was. Wel een goede trouwens.

      Het was wel lekker inderdaad, dus hebben het gewoon opgegeten. Dit was met chinese kool. Eerst geblancheerd en daarna tussen de laagjes gehaktsaus. Het idee was prima :p.

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...