25 december 2011

Mijn kerstmenu

Na mijn tips voor het kerstmenu leek het me niet meer dan logisch om vandaag het kerstmenu dat vanavond in huize Blondie op tafel komt met jullie te delen. Daarom vandaag dit kort maar krachtige artikel. Als er verzoeken voor recepten zijn, dan hoor ik het graag!


Drie amuses: een geitenkaasballetje met baconkruidenkorst, bruschetta met gerookte paprikasalsa en een gevulde, gegratineerde knoflookchampignon

***

Gele paprikasoep met tijm en bladerdeegcrouton

***

Filodeegtaartje met roomkaas, krokant gebakken pancetta, gekarameliseerde uien en een balsamicostroop

***

Spoom met citroensorbet en cava

***

Hertenbiefstuk met wildjus, knoflookspruitjes, stoofpeertjes en aardappelkerstboom

***

Panna cotta classica met een coulis van rode vruchten en een pistachekletskop

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...